Cyle Larin

Kötü günlerden birlik olarak çıkmayı. Beşiktaş ile yollarını ayıran Cyle Larin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest ile anlaşma sağladı.


Cyle Larin Takim Fotograflari Siyahin Gucu Futbolcular

Beşiktaşın yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamadığı Cyle Larini Olympiakosun ciddi şekilde istediği belirtildi.

. Beşiktaşta sözleşmesi sona eren Cyle Larin Siyah Beyazlılara veda etti. 14062022 - 1339 Güncelleme. Imagine him and.

2 days agoSON DAKİKA HABERİ. Kariyer sezonlarından biri olan 2020-2021 sezonunda ise 45 maçta 23 gol 5 asist kaydetti. Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cyle Larin Instagram hesabından siyah-beyazlılarla ilgili olan tüm fotoğraflarını kaldırdı.

As per Transfermarkt Larin is rated at around 9m and within their current rumours tab there is a 43 chance that the Canadian opts to ply his trade in the Greek Super League. Beşiktaş forması giydiğim süre içerisindeki desteğiniz için minnettarım ifadelerini kullandı. Tigres ve Olympiakosunda istediği Larin Belçika ekibinin.

Cyle Larinin Beşiktaşla olan sözleşmesi sona erdi ve yapılan sözleşme yenileme sürecinde ise işler pek iyi gitmedi. Olympiacos are reportedly interested in signing Canadian international Cyle Larin with Tottenham and West Ham both keen on the striker as well. Beşiktaşta yönetim sözleşmesi 30 Haziranda bitecek olan Larin ve menajeri ile anlaşabilmiş değil.

Larin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Maalesef şimdi veda zamanı. Siyah beyazlı kulüp Cyle Larini takipten çıkardı. Beşiktaş ile sözleşme uzatma görüşmelerinden şu ana kadar olumlu bir yanıt alamayan Cyle Larinin yeni durağı ise merakla bekleniyor.

Larin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Maalesef şimdi veda zamanı. Sözleşmesi biten Cyle Larine son olarak 1750 milyon euro maaş öneren Beşiktaş Kanadalı futbolcudan bir kez daha ret yemişti. Beşiktaş forması giydiğim süre içerisindeki desteğiniz için minnettarım ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ile ilgili paylaşımların hepsini hesabından kaldıran Kanadalı oyuncuya Beşiktaştan karşı cevap geldi. According to Fabrizio Romano the Greek giants are. 02072022 - 1050 Güncelleme.

Beşiktaşta sözleşmesi sona eren Cyle Larin Siyah Beyazlılara veda etti. 1 day agoBeşiktaşla sözleşme uzatma konusunda anlaşamayan Kanadalı golcü Cyle Larinin yeni takımı belli oldu. Cyle Larin geçen sezon forma giydiği 38 maçta 8 gol 1 asistle ile oynadı.

Beşiktaşta karar verildi. Kanadalı oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Beraber bir çok şeyi başardık. Koronavirüs Gazete Manşetleri Gündem Ekonomi Spor.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romanoya göre Kanadalı golcü Cyle Larin Belçika ligi ekiplerinden Club Brugge ile anlaştı. 2 days agoCyle Larinden Beşiktaşa veda SON DAKİKA HABERİ. Transfer dönemi boyunca Başakşehir Fenerbahçe.

Larin yeni yıllık ücreti beğenmeyince denge değişti ve başka takımla anlaşma sağladı. Gazeteci Fabrizio Romanonun haberine göre Cyle Larinin uzun.


Around The Forest Cyle Larin To Besiktas Saga Continues Orlando City Sc Orlando City Mls Teams


Cyle Larin Futbolcular


Pin On What S Crackin


Cyle Larin Besiktas Besiktas Larin Spor Insan Yildiz


Cyle Larin Besiktas Jk Football Siyah Beyaz Futbol


Cyle Larin Besiktas Cyle Larin Besiktas Insan Kartal


Cyle Larin Siyahin Gucu Siyah


Cyle Larin Dovus Sanatlari Spor Alintilar


First Round First Pick Cyle Larin Orlando City Sc Orlando City Soccer Orlando City


Cyle Larin Copa Oro Futbol Copa


Pin On Canadian Sport Heroes


Around The Forest Orlando City And Besiktas Come To An Agreement For Cyle Larin Orlando City Arsenal Manchester United Colorado Rapids


Mls Orlando City S Cyle Larin A Complete Striker Eyes Superstar Status Striker Orlando City Superstar


Cyle Larin Besiktas Canada


Cyle Larin Spor Fotograf


Canada S Hope Orlando City S Cyle Larin Looks To Break Rookie Scoring Record On Toronto Homecoming Orlando City Orlando Toronto


Cyle Larin Besiktas Futbol Siyah Kartal

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel